Welkom bij Tromp Fysio​

Tromp Fysio​

gezondheidscentrum de Roos

Fysiotherapie bij Tromp Fysio

Fysiotherapeut Gerben Tromp is B.I.G. geregistreerd, opgenomen in het Centraal Kwaliteitsregister en sinds 2001 werkzaam in de fysiotherapie. In 2004 is hij geregistreerd als Algemeen Fysiotherapeut in het KRF NL. Sinds 1993 is Gerben gediplomeerd Sportmasseur. Hij heeft een licentie van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS). Tenslotte is Gerben lid van het Netwerk Longfysiotherapie Waterland.

Sinds 24 juli 2020 is hij geregistreerd Oedeemfysiotherapeut in het Kwaliteitsregister Fysiotherapie NL(=KRF NL).

Gerben is gecertificeerd voor echografie, COPD, diabetes, pilates, tapen, fibromyalgie, chronische lage rugklachten, chronisch vermoeidheidsyndroom (CVS), bekkeninstabiliteit en oncologische patiënten. Door studie en trainingen beschikt hij over de nieuwste kennis op deze gebieden.

Gerben heeft jarenlange ervaring met onderstaande aandoeningen:

Revalidatie van patiënten met totale knie en heupprothese, meniscusletsel  en neerplastiek.

Revalidatie na: een herniaoperatie, reparaties van gescheurde pezen en banden.

Behandeling van: pijnpunten veroorzaakt door stress, achillespeesklachten, een tenniselleboog, een zweepslag, spierscheuringen, rugklachten, knie-, enkel-, en peesletsels, frozenshoulder, artrose en polyartrose.

Begeleiding van: Fybromyalgie, diabetes, CVS, COPD en oncologische patiënten en patiënten met chronische lage rugklachten en bekkeninstabiliteit.

Contact informatie

Adres: Rozenstraat 17-23
1441HV Purmerend, Nederland

Telefoon: 06- 38 54 60 26