Welkom bij Dieetplaneet

DieetPlaneet

Gezondheidscentrum de Roos

DieetPlaneet

Voeding- en leefstijladvies op maat door diëtiste Mariska Mosk

Voeding- en leefstijladvies op maat

Is je bloedsuiker te hoog? Heb je last van je buik? Is je gewicht te hoog of juist te laag geworden? Of wil je ‘gewoon’ gezonder gaan leven en kan je daarbij wel wat hulp gebruiken? Je bent hier aan het juiste adres. De diëtist is de aangewezen persoon om je hierbij te adviseren, begeleiden en ondersteunen. Ze analyseert de valkuilen in je eetpatroon, eetgedrag en je leefstijl als geheel. Daarna maakt zij, in samenspraak met jou, een praktisch en haalbaar plan op maat. Stap voor stap, in het tempo dat bij je past, worden de betere gewoontes geïntroduceerd. Er wordt altijd rekening gehouden met je eigen wensen en behoeften. Tijdens de consulten is er veel ruimte voor het stellen van vragen. 

Bij gezondheidscentrum De Roos in Purmerend vind je dietiste Mariska Mosk DieetPlaneet. Zij is allround diëtist en gespecialiseerd in (de-medicalisering bij) diabetes, hart- en vaatziekten, overgewicht en ondervoeding. Lees meer over hoe je een afspraak maakt op: https://www.dieetplaneet.nl/dietist_purmerend

Of maak direct een afspraak door te bellen naar 088 3438 000. In veel gevallen is een verwijsbriefje namelijk niet nodig en anders kun je dit meteen even vragen aan de afsprakenplanner aan de telefoon.

Kunt u niet naar ons toe komen? Dan komen wij naar u! Wij doen namelijk ook graag huisbezoeken, hier is wel een verwijsbriefje van uw eigen huisarts voor nodig. Ook telefonische afspraken zijn mogelijk! 

Specialisaties:

Vergoeding

De diëtist wordt vergoed vanuit het basispakket van elke Nederlandse verzekering (3 uur per kalenderjaar). En soms extra vanuit aanvullende verzekeringspakketten. In geval van diabetes, CVRM en COPD valt de vergoeding doorgaans binnen ketenzorg en wordt er geen eigen risico gehanteerd. Ook voor kinderen tot en met 18 jaar is geen eigen risico van toepassing. Lees hier meer onder de kosten en vergoedingen: https://www.dieetplaneet.nl/vergoeding_dietist

Contact informatie

Een afspraak maken

Een afspraak maken met dietist kan op de volgende manieren: