Welkom bij 1 plus een.

Kindercoaching en remedial teaching

Rowena 1pluseen Kindercoach purmerend
logo_rowena_Kruize_kindercoach

Kindercoach en remedial teacher Rowena Kruize

Sinds 2008 begeleidt Rowena Kruize leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben op verschillende scholen in Waterland.
De leerlingen vinden rekenen of lezen lastig of ze kunnen zich bijvoorbeeld niet zo goed concentreren. Samen met de leerling gaat zij op zoek naar hoe het leren wél tot stand kan komen.
Soms is niet het leren het probleem, maar speelt er iets anders.
Heeft het kind zoveel niet-helpende gedachten, dat het helemaal niets meer doet, heeft het geen woorden voor het gevoel dat dwarszit en weet het niet hoe het zichzelf kan helpen weer gelukkig te zijn.
Voor deze doelgroep heeft Rowena in maart 2020 de opleiding Kindercoach en Beroepscoach afgerond, zodat zij kinderen van 4 t / m 12 jaar (en hun ouders) kan helpen. Al spelende kijkt ze samen met het kind naar het probleem, bespreekt ze hoe het kind zich voelt en welke gedachten het heeft. Er wordt gekeken naar de kwaliteiten en gezocht naar helpende gedachten, zodat het kind zich na 4 tot 5 sessies weer kan ontspannen. Sinds kort huurt Rowena een praktijkruimte in Gezondheidscentrum De Roos te Purmerend.

Contact informatie

Gezondheidscentrum De Roos
Rozenstraat 17-23
1441 HV Purmerend

Telefoonnummer: 06 26 55 8430
Emailadres: rowena@1pluseen.nl