Welkom bij Yukha Yoga

Yukha Yoga

Welkom bij Yukha Yoga

Yoga zorgt ervoor dat je lekker in je vel zit en je je fit en vitaal voelt. Je werkt aan een krachtig en soepel lichaam, een goede ademhaling en een helder hoofd. In de lessen leer je hoe je onnodige spanning los kan laten, op de mat maar ook in het dagelijks leven. 


Yin Yoga
 

Yin Yoga is een rustige, zachte yogastijl waarin diepe ontspanning, mindfulness, soepelheid van bindweefsel en stimulatie van levensenergie samenkomen. Yin yoga is langzaam en zacht met focus op overgave en loslaten. De rustige beoefening van zittende en liggende yogahoudingen zorgt voor het verminderen van stress en laat je energie weer stromen. Je voelt je na afloop heerlijk ontspannen en soepel! In de Yin Flow les combineren we de vloeiende, zachte bewegingen van slow (flow) yoga en de stilte en overgave van yin yoga.  Als je veel spanning in je rug, nek en schouders hebt, zou je deze les eens moeten volgen!


Lestijden

Maandag    18.45- 20.00  Yin yoga
                 20.15 – 21.30 Yin Yoga

Dinsdag    9.00- 10.15  Yin yoga

               20.15 – 21.30 Yin Yoga

Donderdag  9.00-10.15   Yin flow yoga

Vrijdag   10.30 – 11.45  Zwangerschaps yoga

Zwangerschapsyoga
Zwanger zijn is een spannende tijd waarin je zowel lichamelijk als geestelijk verandert. Yoga kan een zeer goede toevoeging zijn om de zwangerschap en bevalling prettiger te maken. In deze lessen oefen je je rust te vinden, je te concentreren op je ademhaling en je bouwt kracht en stabiliteit op. Allemaal aspecten die tijdens de zwangerschap en bevalling van pas kunnen komen.

Lestijden

Maandag 18.45- 20.00 uur

Kijk ook bij Workshops voor voor yoga Nidra of Aroma yoga van Lydia.

Kijk voor meer informatie over de lessen, de tarieven en het aanmelden voor de lessen op de website of neem contact op via tel of email

Contact informatie

Lydia du Cloo
Tel: 06- 559 442 21
E-mail: info@yukha-yoga.nl