yukha yoga

Yukha Yoga

yukha yoga
yukha yoga purmerend
Lydia Ernsting - Yukha Yoga

Yukha yoga - Yin Yoga Purmerend

Lydia Ernsting van Yukha Yoga geeft Yin Yoga in Gezondheidscentrum de Roos. Yin Yoga is een rustige, zachte yogastijl waarin diepe ontspanning, mindfulness, soepelheid van bindweefsel en stimulatie van levensenergie samenkomen. Yin yoga is langzaam en zacht met focus op overgave en loslaten.

In Yin Yoga blijf je een aantal minuten in een houding met een bepaald aandachtsgebied, bijvoorbeeld de onderrug of de verschillende spiergroepen in de benen. Je blijft relatief lang in een houding en bereikt daarbij niveaus in je lichaam die voorbij de spieren gaan zoals bindweefsel. Yin yoga is zeer effectief bij het verminderen van rugklachten.

Yoga in een ontspannen sfeer met persoonlijke aandacht. Geschikt voor iedereen die op zoek is naar meer balans, rust en vitaliteit. De lessen kunnen een mooie aanvulling zijn bij herstel van burn-out en ziekte.

 

Lestijden:                                                                        

Maandag  9.15 -10.30 uur

                   18.45 – 20.00 uur

                   20.15 – 21.30 uur

Dinsdag    19.15 – 20.30 uur

Zaterdag   10.00 – 11.15 uur

Deelname is mogelijk met een maandabonnement of met een strippenkaart. Neem voor info over deelname of inhoudelijke vragen contact op met Lydia of meld je direct aan voor een proefles.

Contact:

Lydia Ernsting

Tel. 06-55 944 221

E-mail: info@yukha-yoga.nl

Website: www.yukha-yoga.nl