wakker yoga Ralph Purmerend
wakker yoga Ralph Purmerend

Over Wakker Yoga

Wakker Yoga verzorgt al 13+ jaar yogalessen in Purmerend met passie en aandacht.

Ralph Wakker geeft holistische Yoga, een authentieke, volledige vorm van yoga gebaseerd op traditionele oefeningen, afgestemd op het leven anno nu. Holistische yoga geeft je middelen voor gezondheid, innerlijke rust en energie.

Toegankelijk voor de meeste mensen. 

De yogalessen van Ralph zijn geschikt voor alle niveaus. Voor meer gevorderde houdingen wordt een alternatief gegeven. Je kunt de oefeningen altijd naar eigen wens aanpassen. De groepen zijn gevarieerd qua leeftijd, fitheidsniveau en achtergrond. Je hoeft niet lenig of sterk te zijn om yoga te beoefenen; soepelheid en kracht zijn juist het resultaat van regelmatige yogabeoefening.

Ervaar de balans tussen energie en ontspanning in een les van 75 minuten. 

De oefeningen in de lessen omvatten houdingen (asana), ademtechnieken (pranayama), mantra, meditatie en diepe ontspanning (Yoga Nidra). Door middel van mondelinge instructies word je meegenomen in een prettige stroom van oefeningen, die je helpen meer in contact te komen met jezelf. Daarbij is er extra nadruk op de ademhaling en het ontwikkelen van bewuste aandacht.

Yoga is een holistisch, universeel systeem voor gezondheid en welzijn. 

Bij regelmatige beoefening verbetert yoga het fysieke, mentale en emotionele welzijn. Je ontwikkelt concentratie en helderheid in het denken en kalmte in de hectiek van het dagelijkse leven. Daarnaast brengt yoga je ook in contact met je innerlijke zelf, waardoor je met meer wijsheid en doelgerichtheid in het leven staat.

Kwaliteit, niet kwantiteit. Lessen bij Wakker Yoga worden gegeven groepen van zo’n maximaal tien personen. Je wordt veilig begeleid in een persoonlijke, ongedwongen omgeving. Yoga is geen sport, er heerst een ontspannen sfeer waarin je goed bent zoals je bent.

 

Wakker yoga in purmerend

Contact informatie

www.wakkeryoga.nl

M: 06-23990574

Kirtan & Mantra Zingen

Kirtan & Mantra Zingen is een maandelijkse bijeenkomst, waarin je wordt meegenomen in de wereld van mantra en muziek. Mantra’s zijn krachtige helende klanken, die door herhaling een diepgaand ontspannend en meditatief maar ook enerverend effect kunnen hebben. Bij Kirtan zingen we mantra’s in call and response; één iemand zingt voor, de groep zingt na. Bij mantra zingen worden er prachtige liederen samen gezongen.

Kirtan & Mantra Zingen is een therapeutische yoga-oefening die helpt om aan het denken voorbij te gaan en dichter bij je gevoel te komen.