Welkom bij Huisartspraktijk Metlik

Huisartspraktijk Metlik

Medewerkers-huisarts-praktijk-metlik-de roos-rond

Huisartpraktijk Menu

 • De huisarts, uw aanspreekpunt

Huisartsen praktijk Metlik is bereikbaar voor echt belangrijke en acute zorg. Als u hoest of koorts heeft, kom dan niet naar de praktijk maar bel ons, dit in verband met mogelijke risico op het verspreiden van het coronavirus (COVID-19).

Wanneer blijft u thuis en komt u niet naar onze huisartspraktijk?
Blijf thuis bij de volgende klachten: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, moeilijk ademen, verhoging (tot 38 graden) of koorts (meer dan 38 graden).

 • Bel 0800-1202 om een afspraak te maken bij de GGD voor een Corona test. Houdt uw Burgerservernummer (BSN) bij de hand. 
 • Blijf thuis tot u 24 uur geen klachten heeft.
 • Bel de huisarts als u steeds zieker wordt of moeilijker ademt. 
 • Bent u ouder dan 70, of heeft u een chronische ziekte?
  Bel dan direct uw huisarts of huisartsenpost
  als u:
 • koorts heeft (meer dan 38 graden
 • en hoest of moeilijk ademt.
  Ga niet naar de huisarts toe!Huisartsenpost
  Buiten kantooruren kunt u in nood contact opnemen met de huisartsenpost?
  De Huisartsenpost is bedoeld voor spoedeisende hulp van huisartsen buiten kantooruren voor medische klachten die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag. U kunt ’s avonds en in het weekend de dienstdoende huisarts bereiken via 313233. Alle diensten gaan in om 17.00 en duren tot 8.00 de volgende ochtend.

  Vanaf 23 maart is een speciale ‘isolatiepost’ in de Beuk (sporthal in de van IJssendijkstraat) ingericht voor mogelijke coronapatienten. U kunt daar niet zomaar naar toe. U kunt via ons een afspraak maken.

In het geval van het vermoeden van klachten door het Corona virus dan willen we niet dat u naar onze praktijk komt, bel ons vanaf uw huis.Graag uw begrip en medewerking hiervoor.  
Hartelijk dank alvast!

Wij blijven op de hoogte van de richtlijnen van het RIVM en zullen ons aan de richtlijnen houden.

Heeft u gezondheidsproblemen? Dan kunt u terecht bij uw huisarts Khalil Metlik.

Naast zijn expertise als huisarts, werkt hij nauw samen met diverse specialisten. Hierdoor kent hij de mogelijkheden en kan hij samen met u het juiste behandelplan vaststellen. Op vrijdag werkt dokter Anna Hulshof in de praktijk van dokter Metlik.

De huisartsen wordt ondersteund door twee assistenten: Petra Kniese en Marja van der Griend. De praktijk van dokter Metlik is geopend van 08:00 tot 17:00 uur en bereikbaar op telefoonnummer:
0299 414135.

De praktijkassistenten pauzeren van 13.00 – 14:00 uur. De huisarts rijdt dan visites.

Mededeling: Marja Slijkhuis, al 12 jaar assistent in de huisarts praktijk, gaat met pensioen. Vrijdag 4 oktober is haar laatste werkdag.
Ook Nel Zee, al minstens 30 jaar dagelijks werkzaam in de praktijk en de laatste 5 jaar zeer regelmatig als invalkracht, gaat nu echt stoppen. Donderdag 3 oktober is haar laatste werkdag.
We zullen Marja en Nel erg gaan missen. Dank je wel Marja en Nel voor jullie jaren lange inzet!

Nieuwe patiënten zijn welkom.


Neem telefonisch contact op of stuur een metlik-huisarts@zorgring.nl met uw naam, geboortedatum, adres, telefoonnummer en verzekeringsgegevens. We maken dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Spoedgevallen

Tussen 8:00 en 17:00 kunt u bij spoed bellen naar telefoonnummer: 0299 41 41 35 
en kiezen voor optie 1.

Buiten deze uren kunt u contact opnemen met de Huisartsenpost van het Waterlandziekenhuis, telefoonnummer: 0299 31 32 33.

Contact informatie

Rozenstraat 23 Purmerend 
tel: 0299-0299 414135
e-mail: metlik-huisarts@zorgring.nl 

Spoedgevallen

Tussen 8:00 en 17:00 kunt u bij spoed bellen met ons, telefoonnummer: 0299 41 41 35 en kiezen voor optie 1. Buiten deze uren kunt u contact opnemen met de Huisartsenpost van het Waterlandziekenhuis, Tel: 0299 31 32 33.